Telefoon reparatie Drachten

365 dagen garantie op schermreparaties180 dagen garantie op andere reparaties

Telefoon reparatie Drachten gezocht? Je iPhone, Samsung of iPad is kapot en die moet zo snel mogelijk weer gemaakt worden. Vanaf 2018 is 058 telefoonreparaties ontstaan voor uiteenlopende reparaties van toestellen zoals iPhones, Samsung telefoons en iPads. Wacht niet langer in alle onbereikbaarheid nu je jouw telefoon niet meer hebt en laat je toestel in wel 30 minuten weer repareren.

iphone-reparatie-drachten   samsung-reparatie-drachten   ipad-reparatie-drachten

Lucas Hermsen
         

Super service. Donderdag nacht een email gestuurd voor reparatie, vrijdag ochtend kon ik langskomen en maandag middag was mn telefoon al gerepareerd. Snelle, professionele en betaalbare service. Bovendien ook nog een factuur voor eventuele verzekering

Proange
         

Door een softwareprobleem had ik mijn iPhone XS eigenlijk al opgegeven, maar door 058 Telefoon Reparaties is deze voor een luttel bedrag, toch weer tot leven gewekt. Top service, heldere communicatie en om het probleem te verhelpen is er zelfs extra apparatuur aangeschaft. Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding, een absolute aanrader!

Samira Krzymowska
         

Ik ben super tevreden met 058 . Gister is m’n display van m’n iPhone XS kapot gegaan. Ik ben heel snel geholpen en wat top service en aardige mensen. Ik rad iedereen aan . ! Bedankt

Cor van Dijk
         

Zeer goede service, kwaliteit reparaties en Stephan is een aardige kerel

Annemarie Bergfeld
         

om scherm te vervangen. Kom ik na mijn afspraak in de stad terug om 'm op te halen, zegt hij: ik heb goed nieuws voor je. Bleek alleen de screensaver beschadigd te zijn! Muts dat ik ben had ik geen idee dat ik er uberhaupt ooit eentje op had laten zetten. Dankzij Stephans eerlijkheid €250 euro bespaard. Dat is pas eerlijk zakendoen, je bent een topgozer Stephan! Ik zou zeggen: allemaal naar 058 Telefoonreparaties!Dit maken wij voor jou  
 Waterschade
 Scherm kapot
 Batterij laadt slecht of helemaal niet
 Kabel input reageert niet meer
 Je hoort anderen niet meer goed of ze horen jou niet goed
 Alles wat kapot is aan je toestel is bij ons snel gemaakt

Veel gestelde vragen 

Op al onze schermen voor jouw iPhone, Samsung of iPad reparatie geven wij 365 dagen garantie! Op andere soorten reparaties zoals het vervangen van een batterij geven wij 180 dagen garantie. Door onze samenwerking met dé telefoonmerken en leveranciers kunnen wij een lange garantie geven op telefoon reparaties.

Hoe naar is dat.. Je iPhone, Samsung of iPad is kapot of heeft defecten. Het enige wat wij voor je kunnen doen is zo snel mogelijk dat probleem oplossen. Binnen 30 minuten voeren wij de meeste reparaties uit en ben je ook super snel weer bereikbaar. Woonachtig in Drachten maar hier in Leeuwarden je toestel repareren? Een rustige zitplek met een deftige koffiemachine zit op je te wachten. Bovendien kan je zelfs in die 30 minuten een bakje warme chocomel zetten!
Mocht er naast de opgegeven schade nog nevenschade ontdekt worden, dan nemen we direct contact met je op.


Over ons

Wij repareren met plezier, voordelige prijzen en hoge snelheid jouw iPhone, Samsung of iPad toestel. Op alle reparaties geven wij minimaal 180 dagen garantie en op schermreparaties zelfs 365 dagen garantie. Laat jouw toestel uiterst professioneel repareren bij 058 Telefoon Reparaties.

Waarom je nu voor ons moet kiezen leggen we graag uit. Je krijgt 365 dagen garantie op je schermreparatie van je toestel en alle overige reparaties is het zelfs 180 dagen. Bovendien is dat in vergelijking met andere partijen vaak twee keer zoveel garantie op de overige reparaties. Addertjes onder het gras? Echt niet! Je telefoon gebruik je de hele dag door en nu is deze stuk. Dat nemen wij niet met een korrel zout. Bekijk hier onze Google reviews met een gemiddelde van 4.9 sterren van de 5. Ervaar onze betrouwbaarheid en persoonlijkheid in dagelijkse service.

telefoon-reparatie-drachten

Je toestel weer als nieuw hebben? Neem contact met ons op voor een telefoon reparatie:

 365 dagen garantie op alle schermreparaties
 180 dagen garantie op alle andere reparaties


 

 

 

Bekijk reparatieprijzen van jouw iPhone

Swipe door de modellen