Telefoon reparatie Dokkum

365 dagen garantie op schermreparaties180 dagen garantie op andere reparaties

Is je iPhone, Samsung of iPad beschadigd of doet deze het niet meer? Van compleet onbereikbaar tot zo goed als nieuw in 30 minuten. Bij 058 telefoonreparaties binden we er geen doekjes om. Bovendien is een functionerende telefoon of iPad belangrijk om bereikbaar te zijn en dat nemen we maar al te serieus.

Telefoons repareren we dagelijks met veel plezier en op hoge snelheid zodat jij zo snel mogelijk weer je werkende toestel in handen hebt. Sinds 2018 is 058 telefoonreparaties begonnen in Leeuwarden en vergroot nu ook de radius naar telefoon reparatie Dokkum. Kom bij ons langs voor dé snelle en voordelige reparatie met wel 180 dagen garantie voor je telefoon reparatie en zelfs 365 dagen garantie als je het scherm van je telefoon hebt laten repareren.

iphone-reparereren-dokkum   samsung-reparatie-dokkum   ipad-reparaties-dokkum

Lucas Hermsen
         

Super service. Donderdag nacht een email gestuurd voor reparatie, vrijdag ochtend kon ik langskomen en maandag middag was mn telefoon al gerepareerd. Snelle, professionele en betaalbare service. Bovendien ook nog een factuur voor eventuele verzekering

Proange
         

Door een softwareprobleem had ik mijn iPhone XS eigenlijk al opgegeven, maar door 058 Telefoon Reparaties is deze voor een luttel bedrag, toch weer tot leven gewekt. Top service, heldere communicatie en om het probleem te verhelpen is er zelfs extra apparatuur aangeschaft. Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding, een absolute aanrader!

Samira Krzymowska
         

Ik ben super tevreden met 058 . Gister is m’n display van m’n iPhone XS kapot gegaan. Ik ben heel snel geholpen en wat top service en aardige mensen. Ik rad iedereen aan . ! Bedankt

Cor van Dijk
         

Zeer goede service, kwaliteit reparaties en Stephan is een aardige kerel

Annemarie Bergfeld
         

om scherm te vervangen. Kom ik na mijn afspraak in de stad terug om 'm op te halen, zegt hij: ik heb goed nieuws voor je. Bleek alleen de screensaver beschadigd te zijn! Muts dat ik ben had ik geen idee dat ik er uberhaupt ooit eentje op had laten zetten. Dankzij Stephans eerlijkheid €250 euro bespaard. Dat is pas eerlijk zakendoen, je bent een topgozer Stephan! Ik zou zeggen: allemaal naar 058 Telefoonreparaties!Dit maken wij voor jou  
 Waterschade
 Scherm kapot
 Batterij laadt slecht of helemaal niet
 Kabel input reageert niet meer
 Je hoort anderen niet meer goed of ze horen jou niet goed
 Alles wat kapot is aan je toestel is bij ons snel gemaakt

Veel gestelde vragen 

Zowel een scherm van een iPad of Samsung telefoon, als die van een iPhone hebben 365 dagen lang zorgeloos garantie. Dat betekent dat als je scherm niet goed gerepareerd is of deze toont een defect dat herleidt kan worden naar de reparatie, gaan wij dit oplossen zonder extra kosten! Zo transparant en betrouwbaar als we zijn gaan we ook daar geen doekjes om binden. Daarnaast werken we samen met telefoonmerken en leveranciers die hoogwaardige materialen beschikbaar stellen voor de telefoon reparatie.

Onze doelstelling is ten alle tijd slechts 30 minuten. Mocht dit eventueel langer duren dan kan je in de tijd van de telefoon reparatie plaatsnemen in de wachtruimte waar comfortabele zitplekken zijn met een heerlijk apparaat voor warme chocomel tot espresso en cappuccino’s! Ben je niet aanwezig in de wachtruimte dan houden we je accuraat op de hoogte van de voortgang van de telefoon reparatie.


Over ons

Al dan niet een vestiging voor telefoon reparatie Dokkum, repareren we graag je telefoon op onze werktafel in vestiging Leeuwarden. Op alle telefoon of iPad reparaties geven we een jaar lang garantie op het repareren van je scherm. Ook geven we zorgeloos 180 dagen lang de garantie op andere reparaties van iPhone, iPad en Samsung toestellen.

We willen graag de beste service leveren en dat is inmiddels gevalideerd door de velen beoordelingen van 5 sterren van de 5 op Google. Deze beoordelingen laten weten dat we snel en prettig communiceren net als het repareren. Voor telefoon repareren Dokkum tot telefoon reparaties voor klanten die in Drachten en Leeuwarden wonen zijn we je graag van dienst.

telefoon-reparatie-dokkum

Je toestel weer als nieuw hebben? Neem contact met ons op voor een telefoon reparatie:

 365 dagen garantie op alle schermreparaties
 180 dagen garantie op alle andere reparaties


 

 

 

Bekijk reparatieprijzen van jouw iPhone

Swipe door de modellen