Telefoon reparatie Ameland

365 dagen garantie op schermreparaties180 dagen garantie op andere reparaties

Geen mogelijkheid voor een telefoon reparatie in de buurt? Stephan en zijn team in Leeuwarden repareren voordelig en snel jouw toestel. Van iPhones tot Samsungs. Maar ook iPads zijn ons niet vreemd!

Op alle schermen voor je toestel geven wij 365 dagen lang garantie, zonder addertjes onder het gras. Moet je batterij vervangen worden of is er een ander defect? 058 telefoonreparaties staat 180 dagen garant voor jouw telefoon reparatie Ameland.

iphone-reparatie-Ameland   samsung-reparatie-Ameland   ipad-reparatie-Ameland

Lucas Hermsen
         

Super service. Donderdag nacht een email gestuurd voor reparatie, vrijdag ochtend kon ik langskomen en maandag middag was mn telefoon al gerepareerd. Snelle, professionele en betaalbare service. Bovendien ook nog een factuur voor eventuele verzekering

Proange
         

Door een softwareprobleem had ik mijn iPhone XS eigenlijk al opgegeven, maar door 058 Telefoon Reparaties is deze voor een luttel bedrag, toch weer tot leven gewekt. Top service, heldere communicatie en om het probleem te verhelpen is er zelfs extra apparatuur aangeschaft. Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding, een absolute aanrader!

Samira Krzymowska
         

Ik ben super tevreden met 058 . Gister is m’n display van m’n iPhone XS kapot gegaan. Ik ben heel snel geholpen en wat top service en aardige mensen. Ik rad iedereen aan . ! Bedankt

Cor van Dijk
         

Zeer goede service, kwaliteit reparaties en Stephan is een aardige kerel

Annemarie Bergfeld
         

om scherm te vervangen. Kom ik na mijn afspraak in de stad terug om 'm op te halen, zegt hij: ik heb goed nieuws voor je. Bleek alleen de screensaver beschadigd te zijn! Muts dat ik ben had ik geen idee dat ik er uberhaupt ooit eentje op had laten zetten. Dankzij Stephans eerlijkheid €250 euro bespaard. Dat is pas eerlijk zakendoen, je bent een topgozer Stephan! Ik zou zeggen: allemaal naar 058 Telefoonreparaties!Dit maken wij voor jou  
 Waterschade
 Scherm kapot
 Batterij laadt slecht of helemaal niet
 Kabel input reageert niet meer
 Je hoort anderen niet meer goed of ze horen jou niet goed
 Alles wat kapot is aan je toestel is bij ons snel gemaakt

Veel gestelde vragen 

Op al onze schermen voor jouw iPhone, Samsung of iPad reparatie geven wij 365 dagen garantie! Op andere soorten reparaties zoals het vervangen van een batterij geven wij 180 dagen garantie. Door onze samenwerking met dé telefoonmerken en leveranciers kunnen wij een lange garantie geven op telefoon reparaties.

Vaak kunnen wij reparaties al uitvoeren in dertig minuten. Bij de reparaties die langer kunnen duren kan er eventueel gewacht worden in een prettige wachruimte met koffie of thee. Ook kan het voorkomen dat er interne nevenschade is ontstaan. Hierdoor kan de reparatie langer duren zoals een werkdag. Voordat wij iets doen nemen wij altijd contact met je op.


Over ons

Op zoek naar een telefoon reparatie Ameland? Wij repareren met plezier, voordelige prijzen en hoge snelheid jouw iPhone, Samsung of iPad toestel. Op alle reparaties geven wij minimaal 180 dagen garantie en op schermreparaties zelfs 365 dagen garantie. Laat jouw toestel uiterst professioneel repareren bij 058 Telefoon Reparaties.

telefoon-reparatie-Ameland

Je toestel weer als nieuw hebben? Neem contact met ons op voor een telefoon reparatie:

 365 dagen garantie op alle schermreparaties
 180 dagen garantie op alle andere reparaties


 

 

 

Bekijk reparatieprijzen van jouw iPhone

Swipe door de modellen