iPad reparatie Leeuwarden

12 maanden garantie op alle schermreparaties 6 maanden garantie op alle andere reparaties

iPad reparatie in Leeuwarden nodig omdat je scherm kapot is? Of zijn er gebreken en je komt er niet uit? We maken de gekste dingen mee in defecten van apparaten zoals iPads uit 2017 maar ook iPad reparaties voor tablets uit 2020 zijn ons niet vreemd.

iPad schermreparatie is een veelvoorkomende activiteit, zeg nou zelf... Dat mooie scherm is ook een cadeautje voor elke vloer waar die op valt...

Dit maken wij voor jou  
 Waterschade
 Scherm kapot
 Batterij laadt slecht of helemaal niet
 Kabel input reageert niet meer
 Je hoort anderen niet meer goed of ze horen jou niet goed
 Alles wat kapot is aan je iPad is bij ons snel gemaakt

Bekijk reparatieprijzen van jouw iPhone


Lucas Hermsen
         

Super service. Donderdag nacht een email gestuurd voor reparatie, vrijdag ochtend kon ik langskomen en maandag middag was mn telefoon al gerepareerd. Snelle, professionele en betaalbare service. Bovendien ook nog een factuur voor eventuele verzekering

Proange
         

Door een softwareprobleem had ik mijn iPhone XS eigenlijk al opgegeven, maar door 058 Telefoon Reparaties is deze voor een luttel bedrag, toch weer tot leven gewekt. Top service, heldere communicatie en om het probleem te verhelpen is er zelfs extra apparatuur aangeschaft. Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding, een absolute aanrader!

Samira Krzymowska
         

Ik ben super tevreden met 058 . Gister is m’n display van m’n iPhone XS kapot gegaan. Ik ben heel snel geholpen en wat top service en aardige mensen. Ik rad iedereen aan . ! Bedankt

Cor van Dijk
         

Zeer goede service, kwaliteit reparaties en Stephan is een aardige kerel

Annemarie Bergfeld
         

om scherm te vervangen. Kom ik na mijn afspraak in de stad terug om 'm op te halen, zegt hij: ik heb goed nieuws voor je. Bleek alleen de screensaver beschadigd te zijn! Muts dat ik ben had ik geen idee dat ik er uberhaupt ooit eentje op had laten zetten. Dankzij Stephans eerlijkheid €250 euro bespaard. Dat is pas eerlijk zakendoen, je bent een topgozer Stephan! Ik zou zeggen: allemaal naar 058 Telefoonreparaties!


Veel gestelde vragen 

Op al onze schermreparaties voor iPads geven wij 12 maanden garantie! Op alle andere soorten reparaties zoals batterij vervangen geven wij 6 maanden garantie. Doordat wij samenwerken met de telefoonmerken en leveranciers kunnen wij een lange garantie geven op reparaties.  

Wij streven altijd naar zo snel mogelijk (binnen 1 werkdag). Bij de meeste reparaties kan er gewacht worden in een prettige wachruimte met koffie of thee. Soms is er naast de gemelde schade ook interne nevenschade hierdoor kan de reparatie langer duren. Voordat wij iets doen nemen wij altijd contact met jou op.


Over ons

Door onze ervaring in het repareren van iPad tablets kunnen wij alle iPad varianten repareren. Is jouw iPad gevallen of werkt de batterij niet meer goed? Kom dan bij 058 Telefoon Reparaties wij staan klaar voor alle reparaties omtrent jouw iPad. Op alle reparaties geven wij minimaal 6 maanden garantie en op schermreparaties zelfs 12 maanden garantie. Laat jouw iPad professioneel repareren bij 058 Telefoon Reparaties. Ook staan wij klaar voor jouw reparatie als je woonachtig bent in Drachten of omstreken!


Je iPad weer als nieuw hebben? Neem contact met ons op voor een iPad reparatie:

 12 maanden garantie op alle schermreparaties
 6 maanden garantie op alle andere reparaties