Verzenden & retourneren

Alle producten die je in de webshop ziet, zijn direct leverbaar. Als een bepaald toestel niet meer op voorraad is, zetten we dat er bij. Alleen in het onwaarschijnlijke geval dat een andere klant jou net voor is met de afronding van de bestelling van hetzelfde product, kan het in principe zo zijn dat het door jou gekozen toestel niet meer leverbaar is. Hierover nemen wij altijd contact met jou op.

Geen verzendkosten

Wij nemen de verzendkosten voor onze rekening én de kosten voor verzekering van het pakketje. Je kunt kiezen om de bestelling thuis – of op een ander adres – te laten bezorgen, maar ook om het pakketje bij een zelfgekozen afhaalpunt van PostNL af te halen. Waar je ook voor kiest, je krijgt geen extra kosten.

Voor 16:00 uur besteld, volgende bezorgdag geleverd

Als je de bestelling – inclusief de betaling – voor 16:00 uur hebt afgerond, wordt je bestelling de volgende bezorgdag door PostNL afgeleverd. PostNL bezorgt geen pakketten op zondag en maandag en ook niet op nationale feestdagen. Zodra de bestelling klaar is om verzonden te worden, ontvang je per mail een Track & Trace code waarmee het pakket kan volgen.

Als je niet thuis bent op het moment van bezorging, laat de pakketbezorger een ‘niet thuis bericht’ achter. Met dit bericht kun je vanaf de volgende dag je pakket ophalen bij het dichtstbijzijnde PostNL afhaalpunt. Als je het pakket niet afhaalt, wordt het na twee weken naar ons geretourneerd.

Ruilen of Herroepingsrecht

Voldoet het geleverde product niet aan jouw verwachting? Dan verzoek wij jou om contact op te nemen met. ons

Voor elke aankoop uit onze webshop geldt een herroepingsrecht van 14 dagen lopend vanaf het moment van bestellen. Je mag zonder opgaaf van reden de aankoop ongedaan maken. Dit kan alleen als het product ongebruikt is en in de originele verpakking. Je bent zelf aansprakelijk voor de waardevermindering van een product. Ook beschadigingen vallen hieronder. We zullen bedrag binnen 14 dagen terug storten vanaf het moment dat wij het product(en) weer terug hebben ontvangen.