Samsung reparatie Leeuwarden

Onderdelen origineel van Samsung Nederland 12 maanden garantie op alle schermreparaties 6 maanden garantie op alle andere reparaties

Samsung reparatie in Leeuwarden Samsung reparatie in Leeuwarden nodig omdat je scherm kapot is of iets anders aan jouw Samsung? Klik snel jouw model Samsung aan hieronder en bekijk de reparatieprijzen per model. Wist je dat een reparatie gemiddeld nog geen 30 minuten bij ons duurt en je er op kan wachten bij ons onder het genot van een kopje koffie of thee.

Dit maken wij voor jou  
 Waterschade
 Scherm kapot
 Batterij laadt slecht of helemaal niet
 Kabel input reageert niet meer
 Je hoort anderen niet meer goed of ze horen jou niet goed
 Alles wat kapot is aan je Samsung telefoon is bij ons snel gemaakt

Bekijk reparatieprijzen van jouw iPhone


Kwaliteit

Voor alle Samsung reparaties kopen wij de onderdelen direct in bij Samsung Nederland zelf. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit bieden die jij gewend bent. Alleen het beste is namelijk goed genoeg voor jouw Samsung.


Lucas Hermsen
         

Super service. Donderdag nacht een email gestuurd voor reparatie, vrijdag ochtend kon ik langskomen en maandag middag was mn telefoon al gerepareerd. Snelle, professionele en betaalbare service. Bovendien ook nog een factuur voor eventuele verzekering

Proange
         

Door een softwareprobleem had ik mijn iPhone XS eigenlijk al opgegeven, maar door 058 Telefoon Reparaties is deze voor een luttel bedrag, toch weer tot leven gewekt. Top service, heldere communicatie en om het probleem te verhelpen is er zelfs extra apparatuur aangeschaft. Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding, een absolute aanrader!

Samira Krzymowska
         

Ik ben super tevreden met 058 . Gister is m’n display van m’n iPhone XS kapot gegaan. Ik ben heel snel geholpen en wat top service en aardige mensen. Ik rad iedereen aan . ! Bedankt

Cor van Dijk
         

Zeer goede service, kwaliteit reparaties en Stephan is een aardige kerel

Annemarie Bergfeld
         

om scherm te vervangen. Kom ik na mijn afspraak in de stad terug om 'm op te halen, zegt hij: ik heb goed nieuws voor je. Bleek alleen de screensaver beschadigd te zijn! Muts dat ik ben had ik geen idee dat ik er uberhaupt ooit eentje op had laten zetten. Dankzij Stephans eerlijkheid €250 euro bespaard. Dat is pas eerlijk zakendoen, je bent een topgozer Stephan! Ik zou zeggen: allemaal naar 058 Telefoonreparaties!


Veel gestelde vragen 

Op al onze schermreparaties geven wij 12 maanden garantie! Op alle andere soorten reparaties zoals batterij vervangen geven wij 6 maanden garantie. Doordat wij samenwerken met de telefoonmerken en leveranciers kunnen wij een lange garantie geven op reparaties.  

Wij streven altijd naar zo snel mogelijk (binnen 30 minuten). Bij de meeste reparaties kan er gewacht worden. Soms is er naast de gemelde schade ook interne nevenschade hierdoor kan de reparatie langer duren. Voordat wij iets doen nemen wij altijd contact met jou op.


Dit is ons bedrijf voor jouw Samsung reparatie

058 Telefoon Reparaties en Samsung telefoons, smartphones en gsm's gaan hand in hand. Door onze ervaring in het repareren van Samsung toestellen kunnen wij alle toestellen van Samsung repareren. Is jou Samsung telefoon gevallen of werkt de batterij niet meer goed? Kom dan bij 058 Telefoon Reparaties wij staan klaar voor alle reparaties omtrent jouw Samsung telefoon. Welk Samsung toestel je ook hebt zoals Samsung Galaxy S8, Samsung Galaxy S9, Samsung Galaxy S10, Samsung Galaxy S20, Samsung Note 8, Samsung Note 9, Samsung Note 10, Samsung A40, Samsung A41, Samsung A50, A51 of een andere Samsung telefoon wij repareren het voor jou. Op alle reparaties geven wij minimaal 6 maanden garantie en op schermreparaties zelfs 12 maanden garantie. Laat jouw Samsung telefoon professioneel repareren bij 058 Telefoon Reparaties in Leeuwarden.


Je Samsung weer als nieuw hebben? Neem contact met ons op voor een samsung reparatie:

 12 maanden garantie op alle schermreparaties
 6 maanden garantie op alle andere reparaties