Samsung Note 20 reparatieprijzen

Hier vindt je de reparatieprijzen voor de Samsung Note 20. Is jouw Samsung Note 20 kapot laat hem dan maken bij 058 Telefoon Reparaties in Leeuwarden. Ons team staat voor jou klaar en zorgt ervoor dat binnen 30 minuten jouw Samsung Note 20 weer gerepareerd is. 

Reparatieprijzen voor Samsung Note 20
Samsung Note 20 Scherm €229,-
Samsung Note 20 Batterij €79,-
Samsung Note 20 Achterkant €69,-
Samsung Note 20 Oplaadpoort €79,-
Samsung Note 20 Camera (achterkant) €149,-
Samsung Note 20 Selfiecamera €79,-
Samsung Note 20 Luidspreker €59,-
Samsung Note 20 Oorspeaker €49,-
Andere probleem? Neem contact met ons op!  

Veel gestelde vragen 

Welke kwaliteit onderdelen gebruiken jullie?
Voor Samsung leveren wij alleen maar originele onderdelen. Wij bestellen onze onderdelen bij Samsung Nederland. Hierdoor kunnen wij de best mogelijke kwaliteit garanderen en jou ook extra lang garantie geven.

Heb ik ook garantie?
Op al onze schermreparaties geven wij 12 maanden garantie! Op alle andere soorten reparaties zoals batterij vervangen geven wij 6 maanden garantie. Doordat wij samenwerken met Samsung Nederland kunnen wij jou extra lang garantie geven.

Hoe gaan jullie om mijn telefoon?
Wij behandelen de telefoons en tablets van onze klanten als of het onze eigen zijn. Wij zullen nooit wachtwoorden of andere belangrijke gegevens van onze klanten vragen voor een reparatie. Jouw toestel ligt veilig in onze met camera’s bewaakte afgesloten werkplaats. 

Hoe snel is mijn toestel weer klaar?
Wij streven altijd naar zo snel mogelijk (binnen 30 minuten). Bij de meeste reparaties kan er gewacht worden. Soms is er naast de gemelde schade ook interne nevenschade hierdoor kan de reparatie langer duren. Voordat wij iets doen nemen wij altijd contact met jou op.

Waar moet ik heen voor mijn reparatie?
Wij zijn gevestigd in Business Park Crystalic te Leeuwarden. Wij zijn hier goed bereikbaar voor de auto, fiets en openbaarvervoer. Daarnaast kan je bij ons gratis parkeren op één van de 250 gratis parkeerplaatsen voor de deur. Ons adres is: François HaverSchmidtwei 2 8914BC Leeuwarden.

Blijft alles op mijn telefoon veilig tijdens de reparatie?
Wij raden altijd aan om een backup van jouw telefoon te maken. Onze reparateurs gaan altijd uiterst secure en veilig om met jouw toestel en gegevens. 

Wat moet ik doen als ik niet weet wat er kapot is aan mijn telefoon?
Neem contact met ons op of kom bij ons langs. Onze reparateur kijkt er dan naar wat er kapot is en bespreekt vrijblijvend de kosten met jou.

Over ons
Is jouw Samsung Note 20 kapot? Bij 058 Telefoon Reparaties doen wij alle soorten reparaties voor de Samsung Note 20 zoals het scherm vervangen, accu vervangen maar ook waterschades en moederbord problemen repareren wij. Niks is te gek en wij kunnen alles repareren van jouw Samsung Note 20. Op alle Samsung Note 20 reparaties geven wij minimaal 6 maanden garantie en op het vervangen van jouw Samsung Note 20 beeldscherm zelfs 12 maanden. Wij kunnen langere garantie geven dan concurrenten door dat wij onze onderdelen direct bij Samsung Nederland halen. Wil jij dat jouw Samsung Note 20 gerepareerd wordt door 058 Telefoon Reparaties kom dan snel bij ons langs of neem contact met ons op.