iPhone reparaties

12 maanden garantie op alle schermreparaties 6 maanden garantie op alle andere reparaties

iPhone reparatie in Leeuwarden nodig omdat je scherm kapot is of iets anders aan jouw iPhone? Klik snel jouw model iPhone aan hieronder en bekijk de reparatieprijzen per model. Wist je dat een reparatie gemiddeld nog 30 minuten bij ons duurt en je er op kan wachten bij ons onder het genot van een kopje koffie of thee.

Dit maken wij voor jou  
 Waterschade
 Scherm kapot
 Batterij laadt slecht of helemaal niet
 Kabel input reageert niet meer
 Je hoort anderen niet meer goed of ze horen jou niet goed
 Alles wat kapot is aan je iPhone is bij ons snel gemaakt

Bekijk reparatieprijzen van jouw iPhone

Swipe door de modellen

   

Lucas Hermsen
         

Super service. Donderdag nacht een email gestuurd voor reparatie, vrijdag ochtend kon ik langskomen en maandag middag was mn telefoon al gerepareerd. Snelle, professionele en betaalbare service. Bovendien ook nog een factuur voor eventuele verzekering

Proange
         

Door een softwareprobleem had ik mijn iPhone XS eigenlijk al opgegeven, maar door 058 Telefoon Reparaties is deze voor een luttel bedrag, toch weer tot leven gewekt. Top service, heldere communicatie en om het probleem te verhelpen is er zelfs extra apparatuur aangeschaft. Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding, een absolute aanrader!

Samira Krzymowska
         

Ik ben super tevreden met 058 . Gister is m’n display van m’n iPhone XS kapot gegaan. Ik ben heel snel geholpen en wat top service en aardige mensen. Ik rad iedereen aan . ! Bedankt

Cor van Dijk
         

Zeer goede service, kwaliteit reparaties en Stephan is een aardige kerel

Annemarie Bergfeld
         

om scherm te vervangen. Kom ik na mijn afspraak in de stad terug om 'm op te halen, zegt hij: ik heb goed nieuws voor je. Bleek alleen de screensaver beschadigd te zijn! Muts dat ik ben had ik geen idee dat ik er uberhaupt ooit eentje op had laten zetten. Dankzij Stephans eerlijkheid €250 euro bespaard. Dat is pas eerlijk zakendoen, je bent een topgozer Stephan! Ik zou zeggen: allemaal naar 058 Telefoonreparaties!


Veel gestelde vragen 

Standaard kwaliteit iPhone schermen zijn er voor klanten die hun iPhone voordelig willen laten maken. De originele kwaliteit iPhone schermen hebben een langere levensduur en scherpere kleuren. 

Op al onze schermreparaties geven wij 12 maanden garantie! Op alle andere soorten reparaties zoals batterij vervangen geven wij 6 maanden garantie. Doordat wij samenwerken met de telefoonmerken en leveranciers kunnen wij een lange garantie geven op reparaties.

Wij streven altijd naar zo snel mogelijk (binnen 30 minuten). Bij ons heb je de mogelijkheid om te wachten op jou reparaties onder het genot van een bakje koffie of thee in onze wachtruimte. Mocht een reparatie langer duren dan zullen wij dit altijd communiceren met jou.


Over ons

058 Telefoon Reparaties is gespecialiseerd in het repareren van iPhones, Samsungs en tablets.  Door onze jaren lange ervaring kunnen wij elke iPhone 6, iPhone 6s, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8 iPhone 8 Plus, iPhone X iPhone, Xr, iPhone Xs, iPhone Xs Max, iPhone 11 iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max repareren. Van kapotte beeldschermen en het vervangen van batterijen tot waterschade problemen en moederbord defecten wij doen het allemaal bij 058 Telefoon Reparaties. Op alle reparaties geven minimaal 6 maanden garantieen opzet repareren en vervangen van beeldschermen zelfs 12 maanden. 


Je iPhone weer als nieuw hebben? Neem contact met ons op voor een iphone reparatie:

 12 maanden garantie op alle schermreparaties
 6 maanden garantie op alle andere reparaties