iPhone 12 Pro reparatieprijzen

Hier vindt je de reparatie prijzen voor de iPhone 12 Pro Is jouw iPhone 12 Pro kapot laat hem dan maken bij 058 Telefoon Reparaties in Leeuwarden. Ons team staat voor jou klaar en zorgt ervoor dat binnen 30 minuten jouw iPhone 12 weer gerepareerd is. 

Reparatieprijzen voor iPhone 12 Pro
iPhone 12 Pro scherm repareren (origineel) €349,- 
iPhone 12 Pro scherm repareren (standaard) €259,-
iPhone 12 Pro accu repareren (origineel) €129,-
iPhone 12 Pro dockconnector repareren €129,-
iPhone 12 Pro selfiecamera repareren €159,-
iPhone 12 Pro camera (achter) repareren €149,-
iPhone 12 Pro face-ID repareren €159,-
iPhone 12 Pro achterkant repareren €189,-

Veel gestelde vragen 

Wat is het verschil tussen standaard kwaliteit en originele kwaliteit?
Standaard kwaliteit iPhone schermen zijn er voor klanten die hun iPhone voordelig willen laten maken. De originele kwaliteit iPhone schermen hebben een langere levensduur en scherpere kleuren. 

Heb ik ook garantie?
Op al onze schermreparaties geven wij 12 maanden garantie! Op alle andere soorten reparaties zoals batterij vervangen geven wij 6 maanden garantie. Doordat wij samenwerken met de telefoonmerken en leveranciers kunnen wij een lange garantie geven op reparaties.

Hoe snel is mijn toestel weer klaar?
Wij streven altijd naar zo snel mogelijk (binnen 30 minuten). Bij de meeste reparaties kan er gewacht worden. Soms is er naast de gemelde schade ook interne nevenschade hierdoor kan de reparatie langer duren. Voordat wij iets doen nemen wij altijd contact met jou op.

Ik heb geen tijd om mijn toestel te brengen en te halen, wat nu?
Voor iedereen die druk is, geen zin heeft, of andere bezigheden heeft. Hebben wij de Haal & Breng service. Hiermee halen wij jouw toestel op bij jou thuis, op school, op je werk of waar je ook maar bent. Na de reparatie brengen wij hem ook weer netjes bij je terug. 

Over ons

Is jouw iPhone 12 Pro kapot? Bij 058 Telefoon Reparaties doen wij alle soorten reparaties voor de iPhone 12 Pro zoals scherm vervangen of repareren, accu vervangen maar ook waterschades en moederbord problemen repareren wij. Niks is te gek en wij kunnen alles repareren van jouw iPhone 12 Pro. Op alle iPhone 12 Pro reparaties geven wij minimaal 6 maanden garantie en op het vervangen van jouw iPhone 12 Pro beeldscherm zelfs 12 Pro maanden. Wij kunnen zo lang garantie geven omdat wij de hoog mogelijkste kwaliteit en originele onderdelen aan bieden. Wil jij dat jouw iPhone 12 Pro gerepareerd wordt door 058 Telefoon Reparaties neem dan contact met ons op. 

Je iPhone weer als nieuw hebben? Neem contact met ons op voor een iPhone reparatie:

 12 maanden garantie op alle schermreparaties
 6 maanden garantie op alle andere reparaties