Over ons

 

058 Telefoon Reparaties is eind 2018 ontstaan als telefoonzaak in Leeuwarden nadat destijds mijn eigen iPhone was gevallen. De kosten van het repareren van mijn iPhone waren erg hoog. De reparateurs van telefoonwinkels hadden weinig kennis en konden mij niet goed adviseren en uitleg geven over de onderdelen. Op dat moment dacht ik ''dit moet beter kunnen''.  Op dat moment is 058 Telefoon Reparaties ontstaan als online telefoonwinkel in Leeuwarden, in het begin helemaal gericht Apple iPhones. Maar daar kwam al snel de verkoop van iPhones bij en later ook de reparaties en verkoop van Samsung toestellen. Tegenwoordig leveren wij ook telefoons aan andere telefoonwinkels door het hele land. Misschien heb jij nu wel een telefoon van 058 telefoon Reparaties zonder dat jet het weet.

Op dit moment is 058 Telefoon Reparaties het snelst groeide telefoonbedrijf uit Leeuwarden en omgeving. Dit is volledig te danken aan klanten zoals jij, die ons steeds meer weten te vinden. Op onze reviews zijn wij het meeste trots. Wij scoren gemiddeld een 4.9 van de 5 op verschillende review platforms zoals Google Reviews of Facebook. Deze prachtige scores halen wij omdat wij altijd vanuit drie belangrijke waardes te werk gaan namelijk:

Eerlijk en transparant zaken doen. Wij zijn er voor onze klanten en niet tegen onze klanten. Een eerlijke advies over een reparatie of een nieuw toestel is bij ons vanzelfsprekend. Wij leggen jou graag alles uit over wat wij doen en hoe wij dat doen om altijd 100% transparant te zijn.

Hoge service is standaard bij 058 Telefoon Reparaties. Wij noemen ze Magic Moments en doen altijd net even dat stapje extra voor onze klanten. Bij elke reparatie maken wij bijvoorbeeld gelijk gratis jouw telefoon schoon van binnen. Voor ons een kleine moeite maar voor de levensduur van jouw telefoon zeer goed.

Altijd de beste prijzen voor jou. Wij blijven natuurlijk Nederlanders en betalen natuurlijk liever niet te veel. Bij 058 Telefoon Reparaties gaan wij altijd voor de beste prijzen. Waarom zou je te veel betalen?

Heb jij ook dat

  • Je niet begrepen wordt bij andere telefoonwinkels?
  • Je vaak moet wachten? 
  • Je maar een nummertje bent?
  • Je het gevoel hebt dat ze je maar wat aansmeren omdat je zelf geen verstand hebt van telefoons? 
  • Je voor je gevoel altijd te veel betaald?
  • Je garantie tot de voordeur hebt?

Ga dan voor 058 telefoon Reparaties en ervaar onze services en kwaliteit. 1000+ klanten gingen jou al voor en zijn erg tevreden. Bekijk ook zeker is onze reviews, hieronder staan een paar quotes van onze klanten:

''Hele goeie services! Ik heb mijn telefoon bij 058 Telefoon Reparaties gekocht en ook een keer heen gebracht voor een reparatie. Allebei de keren heb ik goeie services gekregen!''

''Voor alle Apple producten zal ik hier iedereen naar doorsturen. Perfecte service met een glimlach!!''

''Kon dezelfde ochtend nog terecht om m’n iPhone scherm te laten maken en was binnen een uurtje gepiept! Top service

Wij hopen jou ook snel te mogen ontvangen bij ons als klant. Wacht niet langer en ervaar wat hoge service, eerlijkheid en scherpe prijzen inhouden.

Tot binnenkort,

Stephan van Griethuijsen 
(eigenaar 058 Telefoon Reparaties)