Wie is 058 Telefoon Reparaties?

Wie zitten er achter het geel zwarte 058 logo?

Mijn naam is Stephan, 28 jaar oud en woonachtig in Leeuwarden. Tijdens mijn studie aan de NHL Leeuwarden ben ik begonnen met het repareren van telefoons voor familie en vrienden. Echter, dat repareren ging in een stroomversnelling en uiteindelijk werd het alsmaar drukker. Na mijn studie heb ik besloten om mij volledig te richten op 058 Telefoon Reparaties.

Waarom doen wij wat we doen?

058 Telefoon Reparaties is eind 2018 ontstaan als telefoonzaak in Leeuwarden nadat destijds Stephan zijn eigen iPhone was gevallen. De kosten van het repareren van de iPhone waren erg hoog. De reparateurs van telefoonwinkels hadden weinig kennis en konden hem niet goed adviseren en uitleg geven over de onderdelen. Op dat moment dacht hij ''dit moet ik beter kunnen''. Op dat moment is 058 Telefoon Reparaties ontstaan als online telefoonwinkel in Leeuwarden, in het begin helemaal gericht op Apple iPhones, maar daarna ook al snel de reparatie van Samsung telefoons en verkoop van beide merken.

Wat kan je verwachten van 058 Telefoon Reparatie?

Iedere telefoonwinkel beloofd gouden bergen. Daar houden wij niet van. We zijn eerlijk tegen je. Lukt iets niet? Dan draaien we er niet omheen. Eerlijkheid duurt het langste. Wat je wel van ons mag verwachten?

● Eerlijkheid en transparantie
Wij zijn er voor onze klanten en zijn niet tegen onze klanten. Een eerlijke advies over een reparatie of een nieuw toestel is bij ons vanzelfsprekend. Wij leggen jou graag alles uit over wat wij doen en hoe wij dat doen om altijd 100% transparant te zijn.

● Goede service is de standaard
Net even dat stapje extra doen voor jou als klant. Daar zijn we heel erg goed in, geloof ons! Wij maken bijvoorbeeld bij elke reparatie even je telefoon schoon van binnen. Dit bevordert de levensduur van je telefoon aanzienlijk!

● De meest gunstige prijs voor jou!
Nederlands zouden geen Nederlanders zijn als we niet graag teveel betalen. Bij 058 Telefoon Reparaties gaan wij altijd voor de beste prijzen. Waarom zou je te veel betalen?

Ben jij iemand die eerst wil zien en dan pas wil geloven?

Anderen helpen je. Bekijk hier een aantal reviews!

''Super snelle service en boven verwachting gerepareerd! Mijn iPhone 11 had een barst precies bij het stuk van de binnencamera het de Face ID panel. Bij voorbaat werd gezegd dat mijn Face ID waarschijnlijk nooit meer zou gaan werken maar zelfs deze doet het weer! Binnen twintig minuten stond ik weer buiten met een perfect werkende telefoon. Dankjewel Stephan!'' - Sanne Sattler, Google Review

''Mijn dochter haar telefoon was stuk en had een nieuwe nodig. Omdat wij in de buurt van Hoorn wonen heb ik eerst naar de winkel gebeld en wat dingen besproken. Ik werd erg vriendelijk behandeld en goed te woord gestaan met duidelijke informatie over de beschikbare toestellen. Ik kreeg via de WhatsApp duidelijke filmpjes van de toestellen en er werd eerlijk toegelicht over de staat van de telefoons. Uiteindelijk zijn we naar Leeuwarden gereden en werden daar zeker niet teleurgesteld. We gingen met een nieuwe telefoon en met een goed gevoel weer naar huis. Deze winkel is dus zeker een aanrader!!'' - Erwin Lakeman, Google Review

 

058 Telefoon Reparaties
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter